Glokala Haket

Om oss!

Mitt Kafé

Jag som driver Glokala Haket heter Lena Mild.
Jag har en bred bakgrund inom yrkeslivet och provat på det mesta.
Under 2014-15 så omskolade jag mig till kock/konditor och har efter det arbetat på många olika ställen. Som t ex skolor, äldreboende, förskolor, lunchrestaurang, catering och café. 


Jag har alltid tyckt om att laga mat och baka, håller i de flesta familjesammankomsterna. Så denna bana blev till sist helt naturlig, nu får jag göra det jag tycker om.


Varför då välja ett annorlunda café.
Jag älskar utmaningar, det finns massor med olika cafeer i stan. Men ingen som är rent vegansk, eller som jag säger helt vegetabiliskt och ekologiskt. Jag är inte vegan själv, men månar självklart om djurens rätt och välmående. Men framförallt månar jag om de som av olika  allergier inte kan äta mjölk, ägg och till viss mån även gluten. De har inte så många val på de flesta andra cafeer. Lyckan är att se t ex ett barn kunna välja av alla kakor mm från konditoridisken.


Jag vill också baka och laga mat med "bättre" socker och rena råvaror och så mycket ekologiskt det går. Det är en utmaning, men det driver mig framåt. 


Hoppas Ni stöttar mig i mina utmaningar och kommer och fikar/äter lättlunch på Glokala Haket, Kungsgatan 76 i Norrköping


Varmt Välkomna!


Välkommen

Lena Mild

Copyright © Alla rättigheter förbehållna