VÅR HISTORIA

Lite historik och tankar om framtiden

Historik

Glokala Haket (eugeniadotters) startades av ett gäng universitetskvinnor, som ville ha ett fik som tänker på miljön och hälsan. De startade 2016 på samma plats som idag! Den 1 Mars 2020 tog jag över Haket och mitt tänk liknar den föregående ägaren. Jag vill baka och laga bra näringsrik mat som passar alla, även de som inte är veganer. Det ska passa de som är allergiska av ngt slag eller inte äter kött av religösa skäl.


Jag tog över när världen drabbades av den tuffaste pandemin på 100 år. Det har inneburit mycket nytänk och fantasi för att hålla skeppet flytande.
Det har också inneburit att det inte funnits någon chans att anställa någon mer, utan jag driver detta själv. Ibland med hjälp av vänner och min son, som vill stötta mig.

Men på grund av detta så blir ibland utbudet varierat både till utseende och antal. Men hittills har jag lyckats utföra alla beställningar jag har fått.


FRAMTIDEN:

Framtiden står ju skrivet i stjärnorna. Men man hoppas ju att det innebär att man kan börja umgås på mer "normala" sätt. Där man gillar att sitta trångt och fika och äta mat. Det dröjer ju ett tag.. och tills dess får vi stötta varandra och göra det bästa av situationen. Men jag hoppas ju att jag i framtiden kan erbjuda buffe på lunchen och ett stort Frunchbord på lördagar. Vi håller tummarna!

PRENUMERERA


Vill du få veckomenyn utskickad?

 
 

Boka Haket

Vill du boka haket för en privat sammankomst?
Just nu är vi begränsade av Covid-19, så max 8 personer är möjligt!

Hör av dig på info@glokalahaket.se

Födelsedagsfest


Fira din födelsedag här?
Jag hjälper dig med mat, tårta mm

Möten


Vill Ni ha ett möte här, så kan jag hjälpa till med Fika, mat eller smörgåsar